sâmbătă, 31 octombrie 2015

Scrisoare pentru politicienii piromani



   Voi, politicienilor corupti, maestri in arta spagilor, girantii incalcarii legii, stapanii tarii “ Merge si asa “ ,ii aveti pe constiinta pe tinerii arsi de vii in iadul care a inghitit clubul bucurestean de aseara.
  Ati fost alesi de noi pentru noi, ca cetateni, ca oameni, nu pentru a da legi doar pentru voi. Sunteti creatorii unui sistem bolnav in care totul este permis contra cost. Dormiti linistiti in casele voastre luxoase cumparate din bani negri, pentru ca moartea ne pandeste pe toti si ne ia fara mila, pentru ca voua nu va pasa!
  Cum este posibil sa functioneze un local fara autorizatie de la pompieri si cu atatea norme elementare de siguranta incalcate? Cum este posibil ca tineri nevinovati sa moara inghititi de flacari, calcati in picioare sau intoxicati cu fum pentru ca nu se respecta legea?
  Aveti idee cum este sa simti miros de carne arsa in jurul tau, sa nu mai ai aer in plamani sau sa simti durerea cumplita a flacarilor care musca din tine in timp ce esti constient ca vei muri? Cunoasteti cosmarul panicii care te rupe din realitate si te transforma in neom in incercarea disperata de a supravietui? Puteti intelege durerea parintilor tinerilor transformati in torte vii sau moarte calcate in picioare si apoi desfigurate de flacari? Puteti intelege chinul si durerea celor care nu au supravietuit sau traumele cu care sunt condamnati sa isi duca zilele de acum inainte cei care s au salvat?
  Degeaba va puneti poze cu doliu si condoleante pe siturile de socializare! Degeaba va declarati indurerati! Degeaba va aratati acum infiorati de o asemnea tragedie! Unde era durerea voastra cand ati permis sa se intample asa ceva?

  A murit o parte din fiecare roman aseara. Dar s a trezit in multi dintre noi dorinta de a scapa de voi pentru ca astfel de dezastre sa nu se mai repete. Trebuie ca moartea tinerilor inocenti de aseara sa nu fie in van!

2 comentarii:

  1. Este, pentru a cata oara, un rezultat tragic la corupția din Romania. Coruptie -> moarte ...

    RăspundețiȘtergere
  2. E o trgedie, si faptasii (adica aceia din cauza carora a functionat clubul) sa fie pedepsiti pentru terorism. Pentru ca le place sau nu asta au declansat. Dar nu numai ei ci si toti politicienii corupti, pentru ca sa stie ca romanii nu mai tolereaza mizeriile din aceasta tara care aduce moarte si saracie pentru a umfla burta teroristilor.

    RăspundețiȘtergere